Kundeservice

Her finder du informationer om:

 • Hvem og hvad er Det Søde Liv
 • Hvordan kontakter du os (tlf. 2113 9703)
 • Åbningstider i vores butik
 • Handelsbetingelser

 

Hvis du ikke finder det du søger, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi hjælpe med at finde svaret på dine spørgsmål.

Om os

Historien om Det Søde Liv

Det Søde Liv blev grundlagt i 1994 af Helle Beisheim i Fredensborg. I 2011 skiftede Det Søde Liv ejer og beliggenhed, da det blev overtaget af Susanne Madsen. Det Søde Liv ligger i idylliske omgivelser i Vester Skerninge på Sydfyn. Udover at have skiftet ejer og adresse har Det Søde Liv også udvidet vare sortimentet, så fra kun at handle med produkter til lav selv slik, tilbydes nu også drageringer, honning, sennep og andre delikatesser.

 

Det Søde Liv er med i følgende branchenetværk

 • Smagen af Fyn
 • Kongens Fadebur
 • Kulinarisk  Sydfyn
 • Smag Danmark
 • Madsamlingen Ringe

 

Det Søde Livs mission, vision og værdier

Mission

Vi vil udbrede glæden ved at skabe noget i form af,  selv at lave slik og chokolade med familie og venner.  Vores formål er at levere kvalitet og personlig betjening på et højt niveau, så vores kunder får en succesoplevelse uanset forudgående erfaring med at lave sit eget slik.

Vision

Vi vil være den førende forhandler af produkter til lav selv slik og chokolade i Danmark, og udbrede glæden ved hjemmefremstillet slik og chokolade gennem messer og kurser.

Værdier

                      Hos Det Søde Liv har vi defineret  vore værdier i 4 hovedpunkter

 • ·         Kvalitet

Vi bruger og sælger kun naturlige råvarer, som er udvalgt med omhu og kærlighed til håndværket. For kun med ordentlig kvalitet opnås gode resultater hver gang.

 • ·         Nemt

Det skal være nemt at lave sin egen slik, derfor tilbyder vi vejledning, opskrifter og kurser. Vores hjemmeside skal være nem at navigere rundt på, og bestillingssystemet skal være indrettet, så bestillingerne gennemføres hurtigt og effektivt.

 • ·         Oplevelse

At lave sit eget slik skal være en oplevelse. Vi sørger for at vores kunder får den bedste vejledning, så deres oplevelse bliver alle pengene værd.

 • ·         Service

Hvis en kunde oplever problemer, er vi klar med råd og instruktion på en ærlig og høflig måde. Vi tror på at personlig betjening giver det bedste resultat for alle parter.

 

Kontaktoplysninger

 

Har du brug for hjælp til dit lav selv slik projekt, er vi altid er klar til at give et godt råd eller være behjælpelig med vejledning, så du opnår det bedste resultat ved at lave dit eget slik.

 

Du er velkommen til at kontakte os telefonisk hverdage mellem 09.00-17.00 på tlf. +45 2113 9703. Hvis behøvet for hjælp opstår uden for disse tidspunkter, så send os en mail på susanne@det-sode-liv.dk, så vender vi tilbage i løbet af 24 timer.

Vi glæder os til, at din oplevelse med lav selv slik bliver en succes.

 

Besøg vores butik

Kom og mød os i vores lille hyggelige butik

 

Vores butik har det samme udvalg af råvarer og værktøj til lav selv slik som i vores webshop. Derudover sælger vi, spændende delikatesser, som vi enten selv har lavet, eller fundet på en af de mange messer vi deltager på. Mangler du en gaveidé så kig forbi, og så sammensætter vi en gave efter dine ønsker.

 

Du kan finde vores butik på Sømarksvej 30, Ollerup, 5762 V. Skerninge.

 

Butikken holder åben torsdage og fredage fra 12.00 til 17.00 og lørdage fra 9.30 til 13.00

 

Vi glæder os til at se dig i vores butik.

 

Handelsbetingelser

 

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen

Sømarksvej 30

5762 Vester Skerninge

SE: 10777534

Web-adresse: www.det-sode-liv.dk

E-mail-adresse: kontaktos@det-sode-liv.dk

Telefon: +45 2113 9703

Post og evt. returvarer bedes sendt til ovenstående adresse.

Bankoplysninger

Reg.nr.9219 - Kontonr.:  4573 7515 10

 

Udenlandske overførsler skal ske til

SWIFT/BIC: SPNODK22: IBAN: DK21 9219 4573 7515 10

 

* Husk at angive ordrenummer som ID ved overførslen til vores bankkonto

 

Ordreafgivelse

Ordrer afgives i vores netbutik på adressen www.det-sode-liv.dk. Aftaler om varekøb i vores netbutik indgås på DANSK. I særlige tilfælde kan ordrer dog modtages ved telefonisk henvendelse til Det Søde Liv /v. Susanne Madsen. Ved afslutning af din ordre på www.det-sode-liv.dk får du automatisk en e-mail med en bekræftelse, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Det er derfor vigtigt, at du opgiver korrekt e-mail adresse. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. Ved ordrer afgivet på anden måde fremsendes ordrebekræftelse ikke.

 

Hvis vi annullerer eller ændrer en ordre

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen kan annullere eller ændre din ordre hvis følgende forhold er opfyldt: Ved tryk- og prisfejl, når varebeholdningen opdateres af Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, hvis der er problemer af teknisk art i forbindelse med købet, svigtende råvarer leverancer mv. I forbindelse med annullering eller ændring af en ordre kontakter Det Søde Liv /v. Susanne Madsen dig hurtigst muligt i forbindelse hermed.

 

Hvis du ønsker at ændre eller annullere en ordre

Ønsker du at ændre eller annullere din ordre efter gennemførelsen i netbutikken, kontakter du Det Søde Liv /v. Susanne Madsen på kontaktos@det-sode-liv.dk eller på telefon (+45) 211309703. Vi kan kun ændre ordrer der ikke er afsendt. Er dine varer sendt, kan du benytte dig af de 14 dages returret som du har på dit varekøb – læs mere under returret.

 

Kundehistorik

Som eksisterende kunde kan du altid logge ind og se dine gamle ordre. Men du kan også til enhver tid kontakte os og få tilsendt en kopi af en ønsket faktura eller ordrebekræftelse. Send en os en e-mail på kontaktos@det-sode-liv.dk eller kontakt Det Søde Liv /v. Susanne Madsen telefonisk.

 

Priser inden for EU

Priserne i netbutikken på www.det-sode-liv.dk er opgivet i DKK (danske kroner) og er inklusiv 25% dansk moms samt andre eventuelle danske afgifter. Alle gebyrer i forbindelse med levering og betaling oplyses i ordreoversigten inden du godkender købet.

 

Priser for varer der sendes til adresser uden for EU

Hvis du køber varer, der skal sendes til lande uden for EU, opkræver vi ikke dansk moms. I forbindelse med din ordre til udlandet, vil den pris du ser når du handler i vores netbutik, være højere end den pris, du kommer til at betale. Dette sker fordi vores netbutik ikke understøtter moms/ikke moms beregninger. Når du handler fra lande uden for EU kan du enten vælge at betale med betalingskort eller ved bankoverførsel. Vi beregner den endelige pris og nedsætter tilsvarende det beløb, der er reserveret til betalingen med på dit betalingskort. Vi kontakter dig altid med den korrekte endelige pris for varer og forsendelse eksklusiv dansk moms. Du SKAL endeligt godkende eller afvise købet ved at svare på e-mailen med den endelige pris. Hvis du har valgt bankoverførsel sender vi varerne hurtigst muligt efter at beløbet er gået ind på vores konto. Husk at du selv skal betale alle gebyrer i forbindelse med overførslen - også dem I Danmark. (Se vores bankoplysninger og posttakster under menupunktet "Om os").

 

Afslutning af en ordre

Du afslutter og godkender handlen ved at sætte et flueben i ”Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne, samt de forbehold der tages i teksten ovenfor. ” Læs hvilke forbehold vi tager i punktet "Annullering og ændring af en ordre" ovenfor.

 

Leveringstid

Leveringstiden er normalt fra dag til dag.

I særlige tilfælde, hvor vi har midlertidig udsolgt af varen, kan der forekomme lidt længere leveringstid.

 

Betaling & betalingsgebyrer

På www.det-sode-liv.dk og ved bestilling på telefon (+45) 2113 9703 kan der betales med: Dankort, VISA/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB Card. Ved betaling med danske Dankort/VisaDankort opkræver PBS et gebyr på DKK 1,39 + 0,1% af købssummen. Er der tale om andre kort udstedt i Danmark opkræves et PBS gebyr på 3,75%. For kort udstedt i udlandet opkræves et PBS gebyr på 5,75% af den totale købesum. Ved betaling med betalingskort, er det vigtigt at du vælger den rigtige betalingsform. Vælg 1, 2, eller 3 hvis du udfører:

1. Betaling med Dankort-VISA/Dankort. PBS opkræver gebyr på DKK 1,39 + 0,1% af købssummen for disse kort.

2. Betaling med andre danske kort end Dankort/VISA Dankort udstedt i Danmark.

Vi opkræver 3,75% i PBS gebyr af den totale købesum.

3. Betaling med kort udstedt i udlandet, fx. Mastercard, VISA (for udenlandske kunder).

Vi opkræver 5,75% i PBS gebyr af den totale købesum.

 

Forsendelse med Fragtmand.

Pakker som vejer over 20 kg. sendes med De Danske fragtmænd ufranco.

 

Betalingskort og sikkerhed

Betaler du med betalingskort er du sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i vores netbutik, som benytter Secure Socket Layer (SSL) i betalingsmodulet. Det Søde Liv /v. Susanne Madsen anvender et SSL-krypteret betalingssystem der leveres af www.quickpay.dk. Dette gælder både ved ordrer modtaget på www.det-sode-liv.dk, skriftlige ordrer og telefonordrer. Med denne kryptering er du bedre stillet, end hvis dit dankort misbruges i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,- når din pinkode og dankort misbruges. I forbindelse med købet på www.det-sode-liv.dk krypteres al datakommunikation, der vedrører dit betalingskort. Det Søde Liv /v. Susanne Madsen eller andre har ikke mulighed for at læse disse data. Kun PBS kan læse dem. Beløbet for varerne trækkes først på dit betalingskort, når varerne er sendt fra Det Søde Liv /v. Susanne Madsen. Der kan ALDRIG trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Til gengæld kan beløbet gøres mindre efter ændring af en ordre.

 

Offentlige- og private institutioner

Som skole eller institution får I 5% rabat på alle varer. Rabatten gælder dog ikke tilbudsvarer og færdige sæt til slik.

 

Hvis du handler for en offentlig institution med EAN-nr., SKAL institutionens EAN-nummer oplyses, så vi kan sende en korrekt e-faktura. EAN-nummeret indtastes i kommentarfeltet ved ordrens afslutning, evt. sammen med anden besked til os. 

 

Til private skoler og institutioner leveres varerne vedlagt en faktura.

 

Når du bestiller på vegne af en institution:

I navne-feltet taster du: Institutionens navn + att. dit navn. På den måde kan vi se, at ordren er fra en institution og ikke fra dig som privatperson.

 

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen yder ikke kredit eller rabat til private foreninger eller institutioner, der ikke har et samarbejde med det offentlige. Private og offentlige institutioner har 14 dages kredit på varekøb.

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, uanset om dette sker på www.det-sode-liv.dk, ved telefonisk eller skriftlig ordreafgivelse. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra den dag du modtager dine vare. Fortrydelsesretten gælder dog ikke for fødevarer, dvs. farver, smagsstoffer, pulvervarer mv. For at du kan udnytte fortrydelsesretten, skal varerne returneres i væsentligt samme stand og mængde som du modtog dem i. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi væsentligt. Fortrydelsesretten kan også benyttes ved, at du nægter modtagelse af de fremsendte varer og enten aflevere pakken til Det Søde Liv /v. Susanne Madsen eller lader Post Danmark returnere forsendelsen.

 

Hvis du fortryder et varekøb

Kontakt os hurtigst muligt hvis du har fortrudt et varekøb. Returvarer skal fremsendes til eller afleveres hos Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, Sømarksvej 30, 5762 Vester Skerninge. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten tilbage betaler vi købesum . Du skal selv betale portoen når du returnerer varerne. Send varen retur som pakke med stregkode så den kan spores i Post Danmarks system. Behold kvitteringen for afsendelsen indtil sagen er afsluttet. Når vi har modtaget returvarerne, kontrollerer vi om de lever op til reglerne om fortrydelsesretten. Du kan også ringe eller maile til os, så mailer vi et retur fragtbrev til dig. Når dette er bekræftet, overfører vi beløbet til din bankkonto.

 

Det er ikke et krav - men ekspeditionen lettes for os, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Vedlæg kopi af evt. korrespondance, faktura, registrerings- og kontonummer for den bankkonto som du ønsker beløbet overført til. BEMÆRK: Vi modtager ikke returvarer der sendt pr. efterkrav. Ved køb af værktøjer er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi, hvorfor denne skal returneres sammen med varen for at opretholde retten til at fortryde et køb.

 

Reklamationsret

Når du handler på www.det-sode-liv.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt efter den konkrete situation. Dette betinger naturligvis at reklamationen er berettiget, dvs. at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis du ønsker at reklamere over råvarer med begrænset holdbarhed, skal dette ske inden for den periode, der svarer til varens naturlige holdbarhed. Ved reklamation over værktøj og redskaber, skal dette ske inden for rimelig tid, hvilket er inden for to måneder efter at manglen er opdaget.

 

Ved reklamation refunderer vi dine forsendelsesudgifter

Ved reklamation refunderer vi naturligvis også rimelige forsendelsesomkostninger, svarende til prisen for at sende varerne retur med Post Danmark. Ved reklamation, skal du vedlægge en beskrivelse af fejlen ved det købte. Varen kan afleveres personligt eller sendes til Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, Sømarksvej 30, 5762 Vester Skerninge. Bemærk at vi ikke modtager pakker der er sendt pr. efterkrav eller andet. Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage for at undgå beskadigelse. Send varen retur som pakke med stregkode så den kan spores i Post Danmarks system. Behold kvitteringen for afsendelsen indtil sagen er afsluttet.

 

Persondatapolitik

Vores hjemmeside anvender cookies til identificering af din computer og til styring af, hvilke varer du har placeret i din indkøbskurv. En cookie er en lille tekstfil, der sendes fra vores webserver og lagres via din browser på din computers harddisk. En cookie indeholder som sådan ikke personlige oplysninger om brugeren af computeren. Den indeholder udelukkende oplysninger om adfærden på en hjemmeside. Du kan indstille din browser til at oplyse dig, hver gang du modtager en cookie. Browseren kan indstilles til helt at slå cookies fra, men for at du kan handle i netbutikken, kræves det at cookies er slået til.

 

Cookie'en holder styr på hvilke varer du har placeret i din varekurv, mens du handler på vores hjemmeside. Når du har handlet færdigt og afslutter din browser, slettes denne type cookie fra din harddisk. På www.det-sode-liv.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktioner, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer igen. Dette kan fx gøres Internet Explorer 7.0 under menuen Funktioner->Internetindstillinger->Browserdata. Herfra kan du slette browserdata og midlertidige filer eller ændre de automatiske indstillinger for samme.

 

Logstatistik

På www.det-sode-liv.dk anvender vi logstatistik med det formål at samle information til et statistiksystem der opsamler information om besøg på vores hjemmeside. På den måde kan vi få en statistik over det antal af besøg vores website får, hvilke sider, der er mest besøgt, hvor de besøgende kommer fra osv. Statistikken anvendes for at vi kan optimere funktionerne på vores website.

 

Personlige oplysninger

Når du ønsker at indgå en aftale om at købe varer fra vores hjemmeside, skal du oplyse følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse. Hvis du handler på vegne af en skole eller en institution, skal du indtaste institutionens EAN-nummer (i kommentarfeltet til ordren) + dit eget navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Når vi registrer dine personoplysninger, gør vi det med det formål at kunne fakturere og levere varen til dig. Det Søde Liv v./ Susanne Madsen registrerer og opbevares dine personoplysninger i 5 år, hvorefter de slettes. Regnskabsloven kræver at vi opbevarer disse oplysninger i 5 år.

 

Når du indtaster dine personlige oplysninger hos os i forbindelse med en handel, sker det fordi du udtrykkeligt har accepteret formålet med indsamlingen af disse oplysninger via vores hjemmeside. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysningerne krypteret. Direktøren for Det Søde Liv har adgang til de oplysninger, der registreres af dig. Direktør Susanne Madsen er ansvarlig for it-driften af www.det-sode-liv.dk. Det Søde Liv videregiver ikke indsamlede oplysninger til tredjepart, ligesom vi ikke registrerer personfølsomme oplysninger.

 

Som kunde, der har handlet hos Det Søde Liv, er du registreret med navn, adresse og telefonnummer. Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig og du kan når som helst gøre indsigelse mod registreringen. Måtte du ønske det, kan du blive slettet fra vores system. Persondataloven sikrer dig disse rettigheder. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Det Søde Liv via e-mail: kontaktos@det-sode-liv.dk.

 

Nyhedsbrev

 

Du har mulighed for at modtage vores nyhedsbrev på www.det-sode-liv.dk under menuen Nyhedsbrev. Her kan du tilmelde dig Det Søde Liv's nyhedsbrev. Ved tilmelding oplyser du din e-mailadresse og vælger Tilmeld. Du har altid muligheden for at afmelde nyhedsbrevet på www.det-sode-liv.dk under menuen Nyhedsbrev. Her indtaster du din e-mailadresse og vælger Afmeld. Din e-mailadresse sendes og opbevares ukrypteret. Din e-mailadresse videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart.

 

Opdatering af www.det-sode-liv.dk

Det Søde Liv's hjemmeside opdateres i forbindelse med tilpasning af vores forretningsbetingelser så de overholder lovgivningens- og E-Handelsfondens krav til danske netbutikker.

 

Opdatering foretages når vi ændrer tekstindhold, ændrer eller justerer lagerbeholdningen, sætter nye varer til salg, sætter varer på tilbud, tager nye fotos af varerne etc. BEMÆRK at en opdatering kan også betyde, at en vare ikke længere kan findes og at nye varer dukker op.

 

Opdatering sker ikke på bestemte datoer. Ofte sker opdatering flere gange om ugen.

 

Foretage køb på www.det-sode-liv.dk

For at foretage et køb på www.det-sode-liv.dk skal du igennem 5 trin.

 

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
 4. Godkend vores forretningsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

 

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen

Sømarksvej 30

5762 Vester Skerninge

SE: 10777534

Web-adresse: www.det-sode-liv.dk

E-mail-adresse: kontaktos@det-sode-liv.dk

Telefon: (+45) 2113 9703

Post og evt. returvarer bedes sendt til ovenstående adresse.

 

 

 

Det Søde Liv blev oprindeligt etableret i 1994 af Helle Beisheim.

www.det-sode-liv.dk drives i dag af Susanne Madsen

Filter
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Her finder du informationer om:

 • Hvem og hvad er Det Søde Liv
 • Hvordan kontakter du os (tlf. 2113 9703)
 • Åbningstider i vores butik
 • Handelsbetingelser

 

Hvis du ikke finder det du søger, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi hjælpe med at finde svaret på dine spørgsmål.

Om os

Historien om Det Søde Liv

Det Søde Liv blev grundlagt i 1994 af Helle Beisheim i Fredensborg. I 2011 skiftede Det Søde Liv ejer og beliggenhed, da det blev overtaget af Susanne Madsen. Det Søde Liv ligger i idylliske omgivelser i Vester Skerninge på Sydfyn. Udover at have skiftet ejer og adresse har Det Søde Liv også udvidet vare sortimentet, så fra kun at handle med produkter til lav selv slik, tilbydes nu også drageringer, honning, sennep og andre delikatesser.

 

Det Søde Liv er med i følgende branchenetværk

 • Smagen af Fyn
 • Kongens Fadebur
 • Kulinarisk  Sydfyn
 • Smag Danmark
 • Madsamlingen Ringe

 

Det Søde Livs mission, vision og værdier

Mission

Vi vil udbrede glæden ved at skabe noget i form af,  selv at lave slik og chokolade med familie og venner.  Vores formål er at levere kvalitet og personlig betjening på et højt niveau, så vores kunder får en succesoplevelse uanset forudgående erfaring med at lave sit eget slik.

Vision

Vi vil være den førende forhandler af produkter til lav selv slik og chokolade i Danmark, og udbrede glæden ved hjemmefremstillet slik og chokolade gennem messer og kurser.

Værdier

                      Hos Det Søde Liv har vi defineret  vore værdier i 4 hovedpunkter

 • ·         Kvalitet

Vi bruger og sælger kun naturlige råvarer, som er udvalgt med omhu og kærlighed til håndværket. For kun med ordentlig kvalitet opnås gode resultater hver gang.

 • ·         Nemt

Det skal være nemt at lave sin egen slik, derfor tilbyder vi vejledning, opskrifter og kurser. Vores hjemmeside skal være nem at navigere rundt på, og bestillingssystemet skal være indrettet, så bestillingerne gennemføres hurtigt og effektivt.

 • ·         Oplevelse

At lave sit eget slik skal være en oplevelse. Vi sørger for at vores kunder får den bedste vejledning, så deres oplevelse bliver alle pengene værd.

 • ·         Service

Hvis en kunde oplever problemer, er vi klar med råd og instruktion på en ærlig og høflig måde. Vi tror på at personlig betjening giver det bedste resultat for alle parter.

 

Kontaktoplysninger

 

Har du brug for hjælp til dit lav selv slik projekt, er vi altid er klar til at give et godt råd eller være behjælpelig med vejledning, så du opnår det bedste resultat ved at lave dit eget slik.

 

Du er velkommen til at kontakte os telefonisk hverdage mellem 09.00-17.00 på tlf. +45 2113 9703. Hvis behøvet for hjælp opstår uden for disse tidspunkter, så send os en mail på susanne@det-sode-liv.dk, så vender vi tilbage i løbet af 24 timer.

Vi glæder os til, at din oplevelse med lav selv slik bliver en succes.

 

Besøg vores butik

Kom og mød os i vores lille hyggelige butik

 

Vores butik har det samme udvalg af råvarer og værktøj til lav selv slik som i vores webshop. Derudover sælger vi, spændende delikatesser, som vi enten selv har lavet, eller fundet på en af de mange messer vi deltager på. Mangler du en gaveidé så kig forbi, og så sammensætter vi en gave efter dine ønsker.

 

Du kan finde vores butik på Sømarksvej 30, Ollerup, 5762 V. Skerninge.

 

Butikken holder åben torsdage og fredage fra 12.00 til 17.00 og lørdage fra 9.30 til 13.00

 

Vi glæder os til at se dig i vores butik.

 

Handelsbetingelser

 

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen

Sømarksvej 30

5762 Vester Skerninge

SE: 10777534

Web-adresse: www.det-sode-liv.dk

E-mail-adresse: kontaktos@det-sode-liv.dk

Telefon: +45 2113 9703

Post og evt. returvarer bedes sendt til ovenstående adresse.

Bankoplysninger

Reg.nr.9219 - Kontonr.:  4573 7515 10

 

Udenlandske overførsler skal ske til

SWIFT/BIC: SPNODK22: IBAN: DK21 9219 4573 7515 10

 

* Husk at angive ordrenummer som ID ved overførslen til vores bankkonto

 

Ordreafgivelse

Ordrer afgives i vores netbutik på adressen www.det-sode-liv.dk. Aftaler om varekøb i vores netbutik indgås på DANSK. I særlige tilfælde kan ordrer dog modtages ved telefonisk henvendelse til Det Søde Liv /v. Susanne Madsen. Ved afslutning af din ordre på www.det-sode-liv.dk får du automatisk en e-mail med en bekræftelse, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Det er derfor vigtigt, at du opgiver korrekt e-mail adresse. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. Ved ordrer afgivet på anden måde fremsendes ordrebekræftelse ikke.

 

Hvis vi annullerer eller ændrer en ordre

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen kan annullere eller ændre din ordre hvis følgende forhold er opfyldt: Ved tryk- og prisfejl, når varebeholdningen opdateres af Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, hvis der er problemer af teknisk art i forbindelse med købet, svigtende råvarer leverancer mv. I forbindelse med annullering eller ændring af en ordre kontakter Det Søde Liv /v. Susanne Madsen dig hurtigst muligt i forbindelse hermed.

 

Hvis du ønsker at ændre eller annullere en ordre

Ønsker du at ændre eller annullere din ordre efter gennemførelsen i netbutikken, kontakter du Det Søde Liv /v. Susanne Madsen på kontaktos@det-sode-liv.dk eller på telefon (+45) 211309703. Vi kan kun ændre ordrer der ikke er afsendt. Er dine varer sendt, kan du benytte dig af de 14 dages returret som du har på dit varekøb – læs mere under returret.

 

Kundehistorik

Som eksisterende kunde kan du altid logge ind og se dine gamle ordre. Men du kan også til enhver tid kontakte os og få tilsendt en kopi af en ønsket faktura eller ordrebekræftelse. Send en os en e-mail på kontaktos@det-sode-liv.dk eller kontakt Det Søde Liv /v. Susanne Madsen telefonisk.

 

Priser inden for EU

Priserne i netbutikken på www.det-sode-liv.dk er opgivet i DKK (danske kroner) og er inklusiv 25% dansk moms samt andre eventuelle danske afgifter. Alle gebyrer i forbindelse med levering og betaling oplyses i ordreoversigten inden du godkender købet.

 

Priser for varer der sendes til adresser uden for EU

Hvis du køber varer, der skal sendes til lande uden for EU, opkræver vi ikke dansk moms. I forbindelse med din ordre til udlandet, vil den pris du ser når du handler i vores netbutik, være højere end den pris, du kommer til at betale. Dette sker fordi vores netbutik ikke understøtter moms/ikke moms beregninger. Når du handler fra lande uden for EU kan du enten vælge at betale med betalingskort eller ved bankoverførsel. Vi beregner den endelige pris og nedsætter tilsvarende det beløb, der er reserveret til betalingen med på dit betalingskort. Vi kontakter dig altid med den korrekte endelige pris for varer og forsendelse eksklusiv dansk moms. Du SKAL endeligt godkende eller afvise købet ved at svare på e-mailen med den endelige pris. Hvis du har valgt bankoverførsel sender vi varerne hurtigst muligt efter at beløbet er gået ind på vores konto. Husk at du selv skal betale alle gebyrer i forbindelse med overførslen - også dem I Danmark. (Se vores bankoplysninger og posttakster under menupunktet "Om os").

 

Afslutning af en ordre

Du afslutter og godkender handlen ved at sætte et flueben i ”Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne, samt de forbehold der tages i teksten ovenfor. ” Læs hvilke forbehold vi tager i punktet "Annullering og ændring af en ordre" ovenfor.

 

Leveringstid

Leveringstiden er normalt fra dag til dag.

I særlige tilfælde, hvor vi har midlertidig udsolgt af varen, kan der forekomme lidt længere leveringstid.

 

Betaling & betalingsgebyrer

På www.det-sode-liv.dk og ved bestilling på telefon (+45) 2113 9703 kan der betales med: Dankort, VISA/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB Card. Ved betaling med danske Dankort/VisaDankort opkræver PBS et gebyr på DKK 1,39 + 0,1% af købssummen. Er der tale om andre kort udstedt i Danmark opkræves et PBS gebyr på 3,75%. For kort udstedt i udlandet opkræves et PBS gebyr på 5,75% af den totale købesum. Ved betaling med betalingskort, er det vigtigt at du vælger den rigtige betalingsform. Vælg 1, 2, eller 3 hvis du udfører:

1. Betaling med Dankort-VISA/Dankort. PBS opkræver gebyr på DKK 1,39 + 0,1% af købssummen for disse kort.

2. Betaling med andre danske kort end Dankort/VISA Dankort udstedt i Danmark.

Vi opkræver 3,75% i PBS gebyr af den totale købesum.

3. Betaling med kort udstedt i udlandet, fx. Mastercard, VISA (for udenlandske kunder).

Vi opkræver 5,75% i PBS gebyr af den totale købesum.

 

Forsendelse med Fragtmand.

Pakker som vejer over 20 kg. sendes med De Danske fragtmænd ufranco.

 

Betalingskort og sikkerhed

Betaler du med betalingskort er du sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i vores netbutik, som benytter Secure Socket Layer (SSL) i betalingsmodulet. Det Søde Liv /v. Susanne Madsen anvender et SSL-krypteret betalingssystem der leveres af www.quickpay.dk. Dette gælder både ved ordrer modtaget på www.det-sode-liv.dk, skriftlige ordrer og telefonordrer. Med denne kryptering er du bedre stillet, end hvis dit dankort misbruges i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,- når din pinkode og dankort misbruges. I forbindelse med købet på www.det-sode-liv.dk krypteres al datakommunikation, der vedrører dit betalingskort. Det Søde Liv /v. Susanne Madsen eller andre har ikke mulighed for at læse disse data. Kun PBS kan læse dem. Beløbet for varerne trækkes først på dit betalingskort, når varerne er sendt fra Det Søde Liv /v. Susanne Madsen. Der kan ALDRIG trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Til gengæld kan beløbet gøres mindre efter ændring af en ordre.

 

Offentlige- og private institutioner

Som skole eller institution får I 5% rabat på alle varer. Rabatten gælder dog ikke tilbudsvarer og færdige sæt til slik.

 

Hvis du handler for en offentlig institution med EAN-nr., SKAL institutionens EAN-nummer oplyses, så vi kan sende en korrekt e-faktura. EAN-nummeret indtastes i kommentarfeltet ved ordrens afslutning, evt. sammen med anden besked til os. 

 

Til private skoler og institutioner leveres varerne vedlagt en faktura.

 

Når du bestiller på vegne af en institution:

I navne-feltet taster du: Institutionens navn + att. dit navn. På den måde kan vi se, at ordren er fra en institution og ikke fra dig som privatperson.

 

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen yder ikke kredit eller rabat til private foreninger eller institutioner, der ikke har et samarbejde med det offentlige. Private og offentlige institutioner har 14 dages kredit på varekøb.

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, uanset om dette sker på www.det-sode-liv.dk, ved telefonisk eller skriftlig ordreafgivelse. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra den dag du modtager dine vare. Fortrydelsesretten gælder dog ikke for fødevarer, dvs. farver, smagsstoffer, pulvervarer mv. For at du kan udnytte fortrydelsesretten, skal varerne returneres i væsentligt samme stand og mængde som du modtog dem i. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi væsentligt. Fortrydelsesretten kan også benyttes ved, at du nægter modtagelse af de fremsendte varer og enten aflevere pakken til Det Søde Liv /v. Susanne Madsen eller lader Post Danmark returnere forsendelsen.

 

Hvis du fortryder et varekøb

Kontakt os hurtigst muligt hvis du har fortrudt et varekøb. Returvarer skal fremsendes til eller afleveres hos Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, Sømarksvej 30, 5762 Vester Skerninge. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten tilbage betaler vi købesum . Du skal selv betale portoen når du returnerer varerne. Send varen retur som pakke med stregkode så den kan spores i Post Danmarks system. Behold kvitteringen for afsendelsen indtil sagen er afsluttet. Når vi har modtaget returvarerne, kontrollerer vi om de lever op til reglerne om fortrydelsesretten. Du kan også ringe eller maile til os, så mailer vi et retur fragtbrev til dig. Når dette er bekræftet, overfører vi beløbet til din bankkonto.

 

Det er ikke et krav - men ekspeditionen lettes for os, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Vedlæg kopi af evt. korrespondance, faktura, registrerings- og kontonummer for den bankkonto som du ønsker beløbet overført til. BEMÆRK: Vi modtager ikke returvarer der sendt pr. efterkrav. Ved køb af værktøjer er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi, hvorfor denne skal returneres sammen med varen for at opretholde retten til at fortryde et køb.

 

Reklamationsret

Når du handler på www.det-sode-liv.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt efter den konkrete situation. Dette betinger naturligvis at reklamationen er berettiget, dvs. at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis du ønsker at reklamere over råvarer med begrænset holdbarhed, skal dette ske inden for den periode, der svarer til varens naturlige holdbarhed. Ved reklamation over værktøj og redskaber, skal dette ske inden for rimelig tid, hvilket er inden for to måneder efter at manglen er opdaget.

 

Ved reklamation refunderer vi dine forsendelsesudgifter

Ved reklamation refunderer vi naturligvis også rimelige forsendelsesomkostninger, svarende til prisen for at sende varerne retur med Post Danmark. Ved reklamation, skal du vedlægge en beskrivelse af fejlen ved det købte. Varen kan afleveres personligt eller sendes til Det Søde Liv /v. Susanne Madsen, Sømarksvej 30, 5762 Vester Skerninge. Bemærk at vi ikke modtager pakker der er sendt pr. efterkrav eller andet. Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage for at undgå beskadigelse. Send varen retur som pakke med stregkode så den kan spores i Post Danmarks system. Behold kvitteringen for afsendelsen indtil sagen er afsluttet.

 

Persondatapolitik

Vores hjemmeside anvender cookies til identificering af din computer og til styring af, hvilke varer du har placeret i din indkøbskurv. En cookie er en lille tekstfil, der sendes fra vores webserver og lagres via din browser på din computers harddisk. En cookie indeholder som sådan ikke personlige oplysninger om brugeren af computeren. Den indeholder udelukkende oplysninger om adfærden på en hjemmeside. Du kan indstille din browser til at oplyse dig, hver gang du modtager en cookie. Browseren kan indstilles til helt at slå cookies fra, men for at du kan handle i netbutikken, kræves det at cookies er slået til.

 

Cookie'en holder styr på hvilke varer du har placeret i din varekurv, mens du handler på vores hjemmeside. Når du har handlet færdigt og afslutter din browser, slettes denne type cookie fra din harddisk. På www.det-sode-liv.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktioner, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer igen. Dette kan fx gøres Internet Explorer 7.0 under menuen Funktioner->Internetindstillinger->Browserdata. Herfra kan du slette browserdata og midlertidige filer eller ændre de automatiske indstillinger for samme.

 

Logstatistik

På www.det-sode-liv.dk anvender vi logstatistik med det formål at samle information til et statistiksystem der opsamler information om besøg på vores hjemmeside. På den måde kan vi få en statistik over det antal af besøg vores website får, hvilke sider, der er mest besøgt, hvor de besøgende kommer fra osv. Statistikken anvendes for at vi kan optimere funktionerne på vores website.

 

Personlige oplysninger

Når du ønsker at indgå en aftale om at købe varer fra vores hjemmeside, skal du oplyse følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse. Hvis du handler på vegne af en skole eller en institution, skal du indtaste institutionens EAN-nummer (i kommentarfeltet til ordren) + dit eget navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Når vi registrer dine personoplysninger, gør vi det med det formål at kunne fakturere og levere varen til dig. Det Søde Liv v./ Susanne Madsen registrerer og opbevares dine personoplysninger i 5 år, hvorefter de slettes. Regnskabsloven kræver at vi opbevarer disse oplysninger i 5 år.

 

Når du indtaster dine personlige oplysninger hos os i forbindelse med en handel, sker det fordi du udtrykkeligt har accepteret formålet med indsamlingen af disse oplysninger via vores hjemmeside. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysningerne krypteret. Direktøren for Det Søde Liv har adgang til de oplysninger, der registreres af dig. Direktør Susanne Madsen er ansvarlig for it-driften af www.det-sode-liv.dk. Det Søde Liv videregiver ikke indsamlede oplysninger til tredjepart, ligesom vi ikke registrerer personfølsomme oplysninger.

 

Som kunde, der har handlet hos Det Søde Liv, er du registreret med navn, adresse og telefonnummer. Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig og du kan når som helst gøre indsigelse mod registreringen. Måtte du ønske det, kan du blive slettet fra vores system. Persondataloven sikrer dig disse rettigheder. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Det Søde Liv via e-mail: kontaktos@det-sode-liv.dk.

 

Nyhedsbrev

 

Du har mulighed for at modtage vores nyhedsbrev på www.det-sode-liv.dk under menuen Nyhedsbrev. Her kan du tilmelde dig Det Søde Liv's nyhedsbrev. Ved tilmelding oplyser du din e-mailadresse og vælger Tilmeld. Du har altid muligheden for at afmelde nyhedsbrevet på www.det-sode-liv.dk under menuen Nyhedsbrev. Her indtaster du din e-mailadresse og vælger Afmeld. Din e-mailadresse sendes og opbevares ukrypteret. Din e-mailadresse videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart.

 

Opdatering af www.det-sode-liv.dk

Det Søde Liv's hjemmeside opdateres i forbindelse med tilpasning af vores forretningsbetingelser så de overholder lovgivningens- og E-Handelsfondens krav til danske netbutikker.

 

Opdatering foretages når vi ændrer tekstindhold, ændrer eller justerer lagerbeholdningen, sætter nye varer til salg, sætter varer på tilbud, tager nye fotos af varerne etc. BEMÆRK at en opdatering kan også betyde, at en vare ikke længere kan findes og at nye varer dukker op.

 

Opdatering sker ikke på bestemte datoer. Ofte sker opdatering flere gange om ugen.

 

Foretage køb på www.det-sode-liv.dk

For at foretage et køb på www.det-sode-liv.dk skal du igennem 5 trin.

 

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
 4. Godkend vores forretningsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

 

Det Søde Liv /v. Susanne Madsen

Sømarksvej 30

5762 Vester Skerninge

SE: 10777534

Web-adresse: www.det-sode-liv.dk

E-mail-adresse: kontaktos@det-sode-liv.dk

Telefon: (+45) 2113 9703

Post og evt. returvarer bedes sendt til ovenstående adresse.

 

 

 

Det Søde Liv blev oprindeligt etableret i 1994 af Helle Beisheim.

www.det-sode-liv.dk drives i dag af Susanne Madsen

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534