Lakridspulver i patentglas

Flere visninger

Lakridspulver i patentglas
49,95 DKK

Lagerstatus: På lager

Flot patentglas med 100g lakridspulver i en super kvalitet
Beskrivelse

Detaljer

Køb af lakridspulver

 

Køb af lakridspulver lyder sikkert ret enkelt for de fleste. Lakridspulver er vel lakridspulver, og der er vel ikke mange ben i at købe en dåse med dette fantastiske smagspulver, som de fleste kan lide, men som de fleste skal vænne sig til, når lakridspulver indgår i “uventede” retter. Forleden dag spiste jeg chips med lakrids, og i det hele taget har lakrids fået sit helt store gennembrud de senere år - lidt i sammenlignelig stil med chili.

 

Lakridspulver kan fåes i mange smagsvarianter, og sådan er det jo med lakrids. Nogen foretrækker saltlakrids, hvor den skarpe smag af Piratos er kendt af de fleste danskere. Salmiaklakrids er måske en tak skarpere. Folket der nyder en skarp salmiaklakrids har som regel slikfadet for sig selv. Og så er der jo den rene form for lakrids, som de fleste godt kan lide. Finsk lakrids er blot et lille eksempel på en af de mange smagsvarianter, hvor lakridspulver er drysset i gryden, når lakridsen skal produceres til de lakridsgale danskere.

 

Køb lakridspulver og få en madopskrift

 

Og lakrids er virkelig et produkt, som især danskerne har taget til sig. Prøv for eksempel at købe lakrids eller lakridspulver i London. Eller Berlin. Det er slet ikke nemt, måske helt umuligt. Vi har bekendte i udlandet, som - hvis vi spørger om vi skal medbringe noget til dem - ofte svarer: “lakridspulver. Det kan vi ikke købe her”.

 

Uanset hvad du skal foretage dig i køkkenet, bør du overveje et køb af lakridspulver. Lakridsis er blevet voldsomt populært - med god grund, hvis du spørger mig. Men også i lune retter kan du snildt drysse en smule lakridspulver i. En sovs med lakridspulver. Det er mere lækkert end de fleste regner med. Eller overvej lige en lækker kylling på grillen, krydret med lakridspulver.

 

Vi rådgiver dig gerne ved køb af lakridspulver. Og så forærer vi dig gerne en spændende madopskrift, hvor lakridspulver indgår, hvis du ønsker det. Velbekomme.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.