Det Søde Liv blev oprindeligt etableret i 1994 af Helle Beisheim.
www.det-sode-liv.dk drives i dag af Det Søde Liv /v. Susanne Madsen 

 

Det søde liv

 

Mission

Vi vil udbrede glæden ved at skabe noget i form af selv at lave slik og chokolade med familie og venner.  Vores formål er at levere kvalitet og personlig betjening på et højt niveau, så vores kunder får en succesoplevelse uanset forudgående erfaring med hjemmefremstilling af slik. 

 

Vision

Vi vil være den førende forhandler af produkter til hjemmefremstilling af slik og chokolade i Danmark, og udbrede glæden ved hjemmefremstillet slik og chokolade gennem messer og kurser.

 

Værdier

Kvalitet

Vi bruger og sælger kun naturlige råvarer, som er udvalgt med omhu og kærlighed til håndværket. Vi For kun med ordentlig kvalitet opnås gode resultater hver gang.

Nemt

Det skal være nemt at lave sin egen slik, derfor tilbyder vi vejledning, opskrifter og kurser. Vores hjemmeside skal være nem at navigere rundt på, og bestillingssystemet skal være indrettet, så bestillingerne gennemføres hurtigt og effektivt.

 

Oplevelse       

At hjemmefremstille slik skal være en oplevelse. Vi sørger for at kunderne får den bedste instruktion, så deres oplevelse bliver alle pengene værd.                         

Service

Hvis en kunde oplever problemer, er vi klar med råd og instruktion på en ærlig og høflig måde. Vi tror på at personlig betjening giver det bedste resultat for alle parter.
Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534