Bolcher grundopskrift

Grundopskrift til bolcher  

1 dl. vand

1,5 dl. druesukker (eller glukose)

4 dl. alm. sukker.

Ingredienserne blandes godt sammen, koges op til 165 grader.

Hældes ud på en bolchemåtte, farve og smag tilsættes.

Massen ælte godt igennem, når temperaturen er så du kan røre ved massen, dels den i mindre portioner og rulles til stænger.

Herefter kan du klippe stængerne til bolcher med "bolcheklippet".

Eller du kan lade stænger tørre og hakke dem over på en gl. daws brødskærer.

Filter
Shop efter
Filtrer efter
Pris
  1. 40,00 DKK - 50,00 DKK
  2. 50,00 DKK and above

Grundopskrift til bolcher  

1 dl. vand

1,5 dl. druesukker (eller glukose)

4 dl. alm. sukker.

Ingredienserne blandes godt sammen, koges op til 165 grader.

Hældes ud på en bolchemåtte, farve og smag tilsættes.

Massen ælte godt igennem, når temperaturen er så du kan røre ved massen, dels den i mindre portioner og rulles til stænger.

Herefter kan du klippe stængerne til bolcher med "bolcheklippet".

Eller du kan lade stænger tørre og hakke dem over på en gl. daws brødskærer.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534