Fri fragt over 500 kr. Det gælder dog ikke druesukker og glukose.

Lakrids bolche

Lakrids bolche

Lakridsbolcher:

1 dl. vand

1,5 dl. druesukker (eller glukose)

4 dl. alm. sukker.

2 spsk. lakridspulver

2 ml. sort farve

2 ml anisolie

Ingredienserne blandes godt sammen, (vand og 2 x sukker)koges op til 165 grader.

Hældes ud på en bolchemåtte, farve og smag tilsættes.

Massen ælte godt igennem, når temperaturen er så du kan røre ved massen, dels den i mindre portioner og rulles til stænger.

Herefter kan du klippe stængerne til bolcher med "bolcheklippet".

Eller du kan lade stænger tørre og hakke dem over på en gl. daws brødskærer.

Du kan også komme de færdige bolcher i en pose og ryste dem sammen med lakridspulver eller spejdersnus.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.