Grundopskrift på Chokolade ganache

Chokoladeganache:

100 g Callebaut chokolade

1 dl.  piskefløde

Smelt chokolade i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.

Bring fløde til knap kogepunktet i en lille gryde, og hæld det over chokoladen.

Rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til ganachen samler sig og bliver smuk og blank.

Stavblend evt. ganachen. 

Du kan tilsætte din yndlingssmag, men skal så trække lidt af flødemængen fra,

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Hvad er chokolade ganache ?

Chokolade ganache består af chokolade og piskefløde.

Og hvordan laver man så en ganace ?

Det gør du ved at smelte chokoladen forsigtig over vandbad, fløden koges op til næsten kogepunktet, hvorefter det hæles over den smeltede chokolade, lidt ad gangen samtid med at der røres rund i massen.

Du kan så tilsætte lige din egen yndlingssmag.