Grundopskrift på Chokolade ganache

Chokoladeganache:

100 g Callebaut chokolade

1 dl.  piskefløde

Smelt chokolade i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.

Bring fløde til knap kogepunktet i en lille gryde, og hæld det over chokoladen.

Rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til ganachen samler sig og bliver smuk og blank.

Stavblend evt. ganachen. 

Du kan tilsætte din yndlingssmag, men skal så trække lidt af flødemængen fra,

Filter

Chokoladeganache:

100 g Callebaut chokolade

1 dl.  piskefløde

Smelt chokolade i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.

Bring fløde til knap kogepunktet i en lille gryde, og hæld det over chokoladen.

Rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til ganachen samler sig og bliver smuk og blank.

Stavblend evt. ganachen. 

Du kan tilsætte din yndlingssmag, men skal så trække lidt af flødemængen fra,

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534