Fyldte chokolader

Karamelfyld

250g rørsukker

250g glukose

2,5 dl. piskefløde

1 vaniliestang

1 sprøjtepose i engod kvalitet

 

Det hele blandes i en gryde, som sættes på komfuret.

Varmes til 115-116 grader.

Tages af komfuret, og køles ned til under 100 grader.

Hæles i en sprøjtepose.

Opbevares i køleskab til dagen efter.

 

Færdig støbte chokoladeskaller er rigtig gode og nemme at sprøjte karamelmassen i.

Filter
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Karamelfyld

250g rørsukker

250g glukose

2,5 dl. piskefløde

1 vaniliestang

1 sprøjtepose i engod kvalitet

 

Det hele blandes i en gryde, som sættes på komfuret.

Varmes til 115-116 grader.

Tages af komfuret, og køles ned til under 100 grader.

Hæles i en sprøjtepose.

Opbevares i køleskab til dagen efter.

 

Færdig støbte chokoladeskaller er rigtig gode og nemme at sprøjte karamelmassen i.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534