
Hasselnød med flødechokolade og lakrids
Ingredienser til Hasselnød med flødechokolade og lakridsgranulat
1 kg. hasselnød (Vi bruger Piemonte nøder)
1 kg. Callebaut flødechokolade
Chokoladen smeltes til 45 grader.
Hæld en lille smule i ad gangen i tromlen, hvor hasselnødderne kører rundt.
Fortsæt med at hælde lidt i ad gangen, og hold temp på 45 grader på chokoladen.
Når du har ca 200gr chokolade tilbage, hælder du lakrids granulaten i chokoladen og rører rundt.
Fortsæt med at komme lidt i tromlen, til du ikke har mere chokolade.
Tag nødderne ud af tromlen, læg dem på en bakke, hvor de skal ligge og krystaliseret til dagen efter.
Ingredienser til Hasselnød med flødechokolade og lakridsgranulat
1 kg. hasselnød (Vi bruger Piemonte nøder)
1 kg. Callebaut flødechokolade
Chokoladen smeltes til 45 grader.
Hæld en lille smule i ad gangen i tromlen, hvor hasselnødderne kører rundt.
Fortsæt med at hælde lidt i ad gangen, og hold temp på 45 grader på chokoladen.
Når du har ca 200gr chokolade tilbage, hælder du lakrids granulaten i chokoladen og rører rundt.
Fortsæt med at komme lidt i tromlen, til du ikke har mere chokolade.
Tag nødderne ud af tromlen, læg dem på en bakke, hvor de skal ligge og krystaliseret til dagen efter.