Hasselnød med flødechokolade og lakrids

Hasselnød med flødechokolade og lakrids

Ingredienser til Hasselnød med flødechokolade og lakridsgranulat

1 kg. hasselnød (Vi bruger Piemonte nøder)

1 kg. Callebaut flødechokolade

 

Chokoladen smeltes til 45 grader.

Hæld en lille smule i ad gangen i tromlen, hvor hasselnødderne  kører rundt.

Fortsæt med at hælde lidt i ad gangen, og hold temp på 45 grader på chokoladen.

Når du har ca 200gr chokolade tilbage, hælder du lakrids granulaten i chokoladen og rører rundt.

Fortsæt med at komme lidt i tromlen, til du ikke har mere chokolade.

Tag nødderne ud af tromlen, læg dem på en bakke, hvor de skal ligge og krystaliseret til dagen efter.

20 gr. lakridsgranulat.

Filter

Ingredienser til Hasselnød med flødechokolade og lakridsgranulat

1 kg. hasselnød (Vi bruger Piemonte nøder)

1 kg. Callebaut flødechokolade

 

Chokoladen smeltes til 45 grader.

Hæld en lille smule i ad gangen i tromlen, hvor hasselnødderne  kører rundt.

Fortsæt med at hælde lidt i ad gangen, og hold temp på 45 grader på chokoladen.

Når du har ca 200gr chokolade tilbage, hælder du lakrids granulaten i chokoladen og rører rundt.

Fortsæt med at komme lidt i tromlen, til du ikke har mere chokolade.

Tag nødderne ud af tromlen, læg dem på en bakke, hvor de skal ligge og krystaliseret til dagen efter.

20 gr. lakridsgranulat.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534