
Mandel, hvid chokolade og hindbær
Opskrift på Drageé
Mandel, hvid chokolade og frysetørret hidbær.
1 kg. mandler ( vi bruger altid Marcona mandler fra Italien)
1,5 kg. hvid Callebaut chokolade
Kom mandlerne i kedlen.
Smelt den hvide chokolade til 45 grader.
Kom lidt ad gangen ind i tromlen, forstæt med at holde temperaturen på chokoladen på 45 grader, med en varmepistol.
I mellemtiden, kan du blende de frysetørrede bær. Hvis du vil kan du sigte kernere fra, så får du et flottere look på de færdige drageé
Når du har lidt tilbage af chokoladen, kommer du noget af det frysetørrede hindbærpulver i og rører rundt. Fortst med at komme lidt i tromlen ad gangen.
Efter sidste omgang med chokolade, kommer du resten af de frysetørrede bærpulver i tromlen. Lad det kører nogle omgange, så pulveret sætter sig fast.
Opskrift på Drageé
Mandel, hvid chokolade og frysetørret hidbær.
1 kg. mandler ( vi bruger altid Marcona mandler fra Italien)
1,5 kg. hvid Callebaut chokolade
Kom mandlerne i kedlen.
Smelt den hvide chokolade til 45 grader.
Kom lidt ad gangen ind i tromlen, forstæt med at holde temperaturen på chokoladen på 45 grader, med en varmepistol.
I mellemtiden, kan du blende de frysetørrede bær. Hvis du vil kan du sigte kernere fra, så får du et flottere look på de færdige drageé
Når du har lidt tilbage af chokoladen, kommer du noget af det frysetørrede hindbærpulver i og rører rundt. Fortst med at komme lidt i tromlen ad gangen.
Efter sidste omgang med chokolade, kommer du resten af de frysetørrede bærpulver i tromlen. Lad det kører nogle omgange, så pulveret sætter sig fast.
Opskrift på Drageé
Her en mandel med hvid chokolade med hindbærsmag.