Mandel, hvid chokolade og hindbær

Mandel, hvid chokolade og hindbær

Opskrift på Drageé 

Mandel, hvid chokolade og frysetørret hidbær.

1 kg. mandler ( vi bruger altid Marcona mandler fra Italien)

1,5 kg. hvid Callebaut chokolade

Fryetørret hindbær

 

Kom mandlerne i kedlen.

Smelt den hvide chokolade til 45 grader.

Kom lidt  ad gangen ind i tromlen, forstæt med at holde temperaturen på chokoladen på 45 grader, med en varmepistol.

I mellemtiden, kan du blende de frysetørrede bær. Hvis du vil kan du sigte kernere fra, så får du et flottere look på de færdige drageé

 

Når du har lidt tilbage af chokoladen, kommer du noget af det frysetørrede hindbærpulver i og rører rundt. Fortst med at komme lidt i tromlen ad gangen.

Efter sidste omgang med chokolade, kommer du resten af de frysetørrede bærpulver i tromlen. Lad det kører nogle omgange, så pulveret sætter sig fast.

 

Filter
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Opskrift på Drageé 

Mandel, hvid chokolade og frysetørret hidbær.

1 kg. mandler ( vi bruger altid Marcona mandler fra Italien)

1,5 kg. hvid Callebaut chokolade

Fryetørret hindbær

 

Kom mandlerne i kedlen.

Smelt den hvide chokolade til 45 grader.

Kom lidt  ad gangen ind i tromlen, forstæt med at holde temperaturen på chokoladen på 45 grader, med en varmepistol.

I mellemtiden, kan du blende de frysetørrede bær. Hvis du vil kan du sigte kernere fra, så får du et flottere look på de færdige drageé

 

Når du har lidt tilbage af chokoladen, kommer du noget af det frysetørrede hindbærpulver i og rører rundt. Fortst med at komme lidt i tromlen ad gangen.

Efter sidste omgang med chokolade, kommer du resten af de frysetørrede bærpulver i tromlen. Lad det kører nogle omgange, så pulveret sætter sig fast.

 

Opskrift på Drageé

Her en mandel med hvid chokolade med hindbærsmag.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534