Rosin dragée

Rosin dragée

Opskrift på Rosin dragée med 2 slags chokolade

1 kg. rosiner (jumbo eller alm.)

1 kg. Callebaut mørk chokolade 57,9%

1 kg. Callebauts lime chokolade (eller orange eller Ruby)

 

Kom rosinerne i kedlen, og lad den køre.

Smelt den mørke chokolade til 45 grader, holde den temperatur under hele processen med en varmeblæser. Hæld lidt chokolade ind over rosinerne, lad chokolade sætte sig på rosinerne. 

Når du har brugt al chokoladen, tages rosinerne ud, lad dem hvile til dagen efter, så chokoladen når at sætte sig.

Næste dag, smelter du lime chokoladen til 43 grader og holder den temperatur. Igen hælder du lidt ad gangen over rosinerne i tromlen ad gangen, fortsæt til du ikke har mere chokolade.

Du hvilder de igen, og dagen efter skal der glaze på.

Opskriften finder du her https://www.det-sode-liv.dk/opskrifter/dragee/glaze-til-dragee.html 

Her er der brugt Callebauts chokolade Orange, lime og Ruby, men der er agås andre muligheder.

Filter
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Opskrift på Rosin dragée med 2 slags chokolade

1 kg. rosiner (jumbo eller alm.)

1 kg. Callebaut mørk chokolade 57,9%

1 kg. Callebauts lime chokolade (eller orange eller Ruby)

 

Kom rosinerne i kedlen, og lad den køre.

Smelt den mørke chokolade til 45 grader, holde den temperatur under hele processen med en varmeblæser. Hæld lidt chokolade ind over rosinerne, lad chokolade sætte sig på rosinerne. 

Når du har brugt al chokoladen, tages rosinerne ud, lad dem hvile til dagen efter, så chokoladen når at sætte sig.

Næste dag, smelter du lime chokoladen til 43 grader og holder den temperatur. Igen hælder du lidt ad gangen over rosinerne i tromlen ad gangen, fortsæt til du ikke har mere chokolade.

Du hvilder de igen, og dagen efter skal der glaze på.

Opskriften finder du her https://www.det-sode-liv.dk/opskrifter/dragee/glaze-til-dragee.html 

Her er der brugt Callebauts chokolade Orange, lime og Ruby, men der er agås andre muligheder.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534