
Flødebolle bar
Opskrift på flødebolle bar med brombærskum
100gr Brombær (frosne eller friske)
2 dl. vand
Koges roligt, sies gennem en sigte. Dette kan du gøre i god tid, også dagen før. Tag 1 dl. solbærsaft fra til flødebolleskummet.
Sukkerblanding:
230 g melis evt. rørsukker
1 dl. brombærsaft.
1 vaniliestang
Flødebolleskummet
1 dl 40 grader varmt vand
500g mørk chokolade. Callebaut tabletter med 58 % kakaoindhold eller anden god mørk kvalitetschokolade.
Vaffelbundene stilles klar på pergamynpapir med det store ”vaffelmønster” opad. Pergamynpapiret forhindre vaffelbundene at glide rundt, når du sprøjter skummet ud på dem.
Flødebolleskummet: Bland flødebollepulveret og det varme vand i en skål. Pisk det hele godt sammen indtil massen er som stiftpiskede æggehvider.
Sukkerblanding: Glukosepulveret og sukker blandes sammen med brombærsaft, vaniliekorn og vaniliestangen i en gryde. Massen koges op til 116 º, vaniliestangen fjernes. Sukkermassen tilsættes flødebollemassen i en tynd stråle, samtid med at der piskes kraftigt. Pisk indtil flødebolleskummet er stift. Kom massen i en sprøjtepose med en ”skraber”. Klip ca 5 cm af spidsen på sprøjteposen, og sprøjt nu flødebolleskummet ud i formen, hvor du har støbt skallerne.
Her er brugt form nr. 2363.
Bag også nogle mørdejs småkage i mål som passer til formen.
Når du har sprøjtet skummet i formen, kommer du mørdejskagen i.
Tilsidst lukker du flødebollerne med et lag chokolade.
- Pris 100,00 DKK - 200,00 DKK Fjern denne vare
Opskrift på flødebolle bar med brombærskum
100gr Brombær (frosne eller friske)
2 dl. vand
Koges roligt, sies gennem en sigte. Dette kan du gøre i god tid, også dagen før. Tag 1 dl. solbærsaft fra til flødebolleskummet.
Sukkerblanding:
230 g melis evt. rørsukker
1 dl. brombærsaft.
1 vaniliestang
Flødebolleskummet
1 dl 40 grader varmt vand
500g mørk chokolade. Callebaut tabletter med 58 % kakaoindhold eller anden god mørk kvalitetschokolade.
Vaffelbundene stilles klar på pergamynpapir med det store ”vaffelmønster” opad. Pergamynpapiret forhindre vaffelbundene at glide rundt, når du sprøjter skummet ud på dem.
Flødebolleskummet: Bland flødebollepulveret og det varme vand i en skål. Pisk det hele godt sammen indtil massen er som stiftpiskede æggehvider.
Sukkerblanding: Glukosepulveret og sukker blandes sammen med brombærsaft, vaniliekorn og vaniliestangen i en gryde. Massen koges op til 116 º, vaniliestangen fjernes. Sukkermassen tilsættes flødebollemassen i en tynd stråle, samtid med at der piskes kraftigt. Pisk indtil flødebolleskummet er stift. Kom massen i en sprøjtepose med en ”skraber”. Klip ca 5 cm af spidsen på sprøjteposen, og sprøjt nu flødebolleskummet ud i formen, hvor du har støbt skallerne.
Her er brugt form nr. 2363.
Bag også nogle mørdejs småkage i mål som passer til formen.
Når du har sprøjtet skummet i formen, kommer du mørdejskagen i.
Tilsidst lukker du flødebollerne med et lag chokolade.