Flødebolle bar

Flødebolle bar

Opskrift på flødebolle bar med brombærskum                                                                                                              

 

100gr Brombær (frosne eller friske)

2 dl. vand

Koges roligt, sies gennem en sigte. Dette kan du gøre i god tid, også dagen før. Tag 1 dl. solbærsaft fra til flødebolleskummet.

Sukkerblanding:

80 g glukosepulver

230 g melis evt. rørsukker

1 dl. brombærsaft.

1 vaniliestang

Flødebolleskummet

20 g flødebollepulver

1 dl 40 grader varmt vand

500g mørk chokolade. Callebaut tabletter med 58 % kakaoindhold eller anden god mørk kvalitetschokolade.

Vaffelbundene stilles klar på pergamynpapir med det store ”vaffelmønster” opad. Pergamynpapiret forhindre vaffelbundene at glide rundt, når du sprøjter skummet ud på dem.

Flødebolleskummet: Bland flødebollepulveret og det varme vand i en skål. Pisk det hele godt sammen indtil massen er som stiftpiskede æggehvider.

Sukkerblanding: Glukosepulveret og sukker blandes sammen med brombærsaft, vaniliekorn og vaniliestangen i en gryde. Massen koges op til 116 º, vaniliestangen fjernes. Sukkermassen tilsættes flødebollemassen i en tynd stråle, samtid med at der piskes kraftigt. Pisk indtil flødebolleskummet er stift. Kom massen i en sprøjtepose med en ”skraber”. Klip ca 5 cm af spidsen på sprøjteposen, og sprøjt nu flødebolleskummet ud i formen, hvor du har støbt skallerne.

Her er brugt form nr. 2363.

Bag også nogle mørdejs småkage i mål som passer til formen.

Når du har sprøjtet skummet i formen, kommer du mørdejskagen i.

Tilsidst lukker du flødebollerne med et lag chokolade.

Filter
Shop efter
Nu filtreres efter
  1. Pris 100,00 DKK - 200,00 DKK Fjern denne vare

Opskrift på flødebolle bar med brombærskum                                                                                                              

 

100gr Brombær (frosne eller friske)

2 dl. vand

Koges roligt, sies gennem en sigte. Dette kan du gøre i god tid, også dagen før. Tag 1 dl. solbærsaft fra til flødebolleskummet.

Sukkerblanding:

80 g glukosepulver

230 g melis evt. rørsukker

1 dl. brombærsaft.

1 vaniliestang

Flødebolleskummet

20 g flødebollepulver

1 dl 40 grader varmt vand

500g mørk chokolade. Callebaut tabletter med 58 % kakaoindhold eller anden god mørk kvalitetschokolade.

Vaffelbundene stilles klar på pergamynpapir med det store ”vaffelmønster” opad. Pergamynpapiret forhindre vaffelbundene at glide rundt, når du sprøjter skummet ud på dem.

Flødebolleskummet: Bland flødebollepulveret og det varme vand i en skål. Pisk det hele godt sammen indtil massen er som stiftpiskede æggehvider.

Sukkerblanding: Glukosepulveret og sukker blandes sammen med brombærsaft, vaniliekorn og vaniliestangen i en gryde. Massen koges op til 116 º, vaniliestangen fjernes. Sukkermassen tilsættes flødebollemassen i en tynd stråle, samtid med at der piskes kraftigt. Pisk indtil flødebolleskummet er stift. Kom massen i en sprøjtepose med en ”skraber”. Klip ca 5 cm af spidsen på sprøjteposen, og sprøjt nu flødebolleskummet ud i formen, hvor du har støbt skallerne.

Her er brugt form nr. 2363.

Bag også nogle mørdejs småkage i mål som passer til formen.

Når du har sprøjtet skummet i formen, kommer du mørdejskagen i.

Tilsidst lukker du flødebollerne med et lag chokolade.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534