Flødebolle på mazarinbund
Mazarinbunde
100 g marcipan
100 g sukker
100 g smør, blødt
2 æg
1/2 - 1 vaniliestang
30 g mel
Sådan gør du:
Riv marcipan på det grove råkostjern, kom marcipan, sukker, vaniliekorn og smør i en skål. Pisk det godt sammen. Pisk æg i, et ad gangen. Rør mel i. chokolade Kom dejen i en form eller bradepande i et tyndt lag på ca. 25x30 cm.
Bag bunden i ca. 10 min ved 180 grade
Lad bunden køle.
Udstik runde bunde med en udstikker på ca. 5 cm.
Mazarinbunde
100 g marcipan
100 g sukker
100 g smør, blødt
2 æg
1/2 - 1 vaniliestang
30 g mel
Sådan gør du:
Riv marcipan på det grove råkostjern, kom marcipan, sukker, vaniliekorn og smør i en skål. Pisk det godt sammen. Pisk æg i, et ad gangen. Rør mel i. chokolade Kom dejen i en form eller bradepande i et tyndt lag på ca. 25x30 cm.
Bag bunden i ca. 10 min ved 180 grade
Lad bunden køle.
Udstik runde bunde med en udstikker på ca. 5 cm.