Fondant
Opskrift på Fondant.
Her får du opskriften på en grund fondant.
Se ude til her under, her er flere mulighed for smage.
Men det er tilladt selv at tilsætte sin yndlingssmag.
1 dl. druesukker
2 dl. sukker
0,75 dl. vand
evt. farve og smagsstoffer
Kom druesukker, sukker og vand i en gryde, rør det godt sammen.
Sæt det over blusset, kog til 105-110 grader - alt efter hvor fast du ønsker den færdige fondant.
Tag gryden af varmen og lad fondanten falde til 90 grader.
Pisk nu med en håndmixer i massen i ca. 5 min.
Tilsæt evt. farve og smag.
Når sukkermassen begynder at tykne og blive uigennemsigtig, er den færdig. Hæld nu massen i en sprøjtepose
Lad den gerne ligge natten over i køleskab.
Opskrift på Fondant.
Her får du opskriften på en grund fondant.
Se ude til her under, her er flere mulighed for smage.
Men det er tilladt selv at tilsætte sin yndlingssmag.
1 dl. druesukker
2 dl. sukker
0,75 dl. vand
evt. farve og smagsstoffer
Kom druesukker, sukker og vand i en gryde, rør det godt sammen.
Sæt det over blusset, kog til 105-110 grader - alt efter hvor fast du ønsker den færdige fondant.
Tag gryden af varmen og lad fondanten falde til 90 grader.
Pisk nu med en håndmixer i massen i ca. 5 min.
Tilsæt evt. farve og smag.
Når sukkermassen begynder at tykne og blive uigennemsigtig, er den færdig. Hæld nu massen i en sprøjtepose
Lad den gerne ligge natten over i køleskab.