Fondant
Opskrift på Fondant.
Her får du opskriften på en grund fondant.
☚ Se ude til højre, her er flere mulighed for smage. ☚
Men det er tilladt selv at tilsætte sin yndlingssmag.
1 dl. druesukker
2 dl. sukker
0,75 dl. vand
evt. farve og smagsstoffer
Kom druesukker, sukker og vand i en gryde, rør det godt sammen.
Sæt det over blusset, kog til 105-110 grader - alt efter hvor fast du ønsker den færdige fondant.
Tag gryden af varmen og lad fondanten falde til 90 grader.
Pisk nu med en håndmixer i massen i ca. 5 min.
Tilsæt evt. farve og smag.
Når sukkermassen begynder at tykne og blive uigennemsigtig, er den færdig. Hæld nu massen i en sprøjtepose
Lad den gerne ligge natten over i køleskab.
Opskrift på Fondant.
Her får du opskriften på en grund fondant.
☚ Se ude til højre, her er flere mulighed for smage. ☚
Men det er tilladt selv at tilsætte sin yndlingssmag.
1 dl. druesukker
2 dl. sukker
0,75 dl. vand
evt. farve og smagsstoffer
Kom druesukker, sukker og vand i en gryde, rør det godt sammen.
Sæt det over blusset, kog til 105-110 grader - alt efter hvor fast du ønsker den færdige fondant.
Tag gryden af varmen og lad fondanten falde til 90 grader.
Pisk nu med en håndmixer i massen i ca. 5 min.
Tilsæt evt. farve og smag.
Når sukkermassen begynder at tykne og blive uigennemsigtig, er den færdig. Hæld nu massen i en sprøjtepose
Lad den gerne ligge natten over i køleskab.