Fondant

Opskrift på Fondant.

Her får du opskriften på en grund fondant.

☚ Se ude til højre, her er flere mulighed for smage.

 Men det er tilladt selv at tilsætte sin yndlingssmag.

1 dl. druesukker

2 dl. sukker

0,75 dl. vand

evt. farve og smagsstoffer

Kom druesukker, sukker og vand i en gryde, rør det godt sammen.

Sæt det over blusset, kog til 105-110 grader - alt efter hvor fast du ønsker den færdige fondant.

Tag gryden af varmen og lad fondanten falde til 90 grader.

Pisk nu med en håndmixer i massen i ca. 5 min.

Tilsæt evt. farve og smag.

Når sukkermassen begynder at tykne og blive uigennemsigtig, er den færdig. Hæld nu massen i en sprøjtepose

 Lad den gerne ligge natten over i køleskab.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)