Blødende chokoladekage
Ingredienser til 8 stk.
200gr smør
160gr rørsukker 1 spsk mel
5 æg
evt. lidt chokolade i hvid til at komme i midten af kagedejen.
Smør smeltets i en gryde, chokoladen kommes i og smeltr med.
Mel, bagepulver og sukker blandes i en skål.
Æggene piskes og blandes i den tørre masse.
Det smeltede smør/chokolade hæles i, og der rører rundt.
Dejen hældes i smurte forme, eller som her smurte glas.
En anden farve chokolade kan evt. puttes ned midt i kagedejen. (Du kan bruge jordbær/appelsin chokolade fra Callebaut. Jeg har flere gange kommet en flødekararamel i, lækkert)
Kagerne bages nu i ca. 10 min i 200 grader.
Kagerne skal være ubagte i midten og "bløde"
Tips: Kan laves flere dage i forvejen. Jeg har haft dejen stående i glassene 3 dage i køleskabet, inden bagningen, og det tog de bestemt ikke skade af.