Blødende chokoladekage

Ingredienser til 8 stk.  

200gr smør

200gr Callebaut chokolde 57 %  

160gr rørsukker         1 spsk mel  

5 æg        

evt. 8 stk. patentglas

evt. lidt chokolade i hvid til at komme i midten af kagedejen.

Smør smeltets i en gryde, chokoladen kommes i og smeltr med.

Mel, bagepulver og sukker blandes i en skål.

Æggene piskes og blandes i den tørre masse.

Det smeltede smør/chokolade hæles i, og der rører rundt.

Dejen hældes i smurte forme, eller som her smurte glas. 

En anden farve chokolade kan evt. puttes ned midt i kagedejen. (Du kan bruge jordbær/appelsin chokolade fra Callebaut. Jeg har flere gange kommet en flødekararamel i, lækkert)

Kagerne bages nu i ca. 10 min i 200 grader.

Kagerne skal være ubagte i midten og "bløde"

Tips: Kan laves flere dage i forvejen. Jeg har haft dejen stående i glassene 3 dage i køleskabet, inden bagningen, og det tog de bestemt ikke skade af.

 

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)