Chokolade muffins

Ingredienser:

1 dl. vand

100 gr. Callebaut mørk chokolade

100 gr. blødt smør

175 gr. rørsukker

2 æg

150 gr. hvedemel

2 spsk. god kakao

40 gr. malede mandler

1 tsk. bagepulver

Ganache:

1 dl. piskefløde

200 gr. Callebaut mørk chokolade

1 håndfuld frysetørret hindbær

1. Kog vandet op i en gryde, tag gryden fra varmen og hæld chokoladen i, rør rundt til chokoladen er smeltet.

2. Pisk blødt smør med sukker, pisk ét æg i ad gangen. Rør mel, kakao, mandelmel og bagepulver i. Rør den afkølede smeltede chokolade i.

3. Hæld dejen i muffinsforme og bag dem ved 175 grader i ca 25 min. Stik en strikkepind i, er der dej på strikkepinden, skal de have lidt længere tid.

4. Ganache: Varm fløde op til knap kogepunktet, hæld chokoladen i og rør rundt. Kom det evt. i en sprøjtepose, afkøl det og sprøjt det på kagerne i et pænt mønster. Ellers kan du smøre det på med en kniv.

5. Pynt med frysetørrede hindbær.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.