Chokoladekage med ganache

185g smør

185g chokolade

3 æg

275g rørsukker

85g mandelmel

40g kakao

1/2 tsk bagepulver

100g chokoladeknapper

1 sprøjtepose

Smør smeltes langsomt, chokoladen tilsættes og der røres rundt

Æg og sukker piskes skummende .

Det smeltede smør/chokolade tilsættes og piskes sammen.

Mandelmel, chokoladeknapper, kakao og bagepulver blandes, og hældes derefter i dejen, som blandes.

Kommes i muffinsforme, bages ved 160 grader i ca. 30 min. Men husk at tjekke, der må gerne være lidt blødt dej på din strkkepind.

Ganache

250g piskefløde

250g chokolade

(evt. 4 dråber mandarin olie)

Fløden koges op til næsten kogepunktet.

Tilsæt derefter 1/3 af fløden i chokoladen, rør rundt.

Tilsæt endnu 1/3 fløde til chokoladen og rør rundt.

Den sidste 1/3 fløde tilsættes nu, og der rører til en homogen masse.

Kom chokolademassen i en sprøjtepose, og lad det hvile.

Inden servering sprøjtes ganachen ud på chokoladekagerne, der kan evt. pyntes med pistacienø'dder, frysetørret hindbær m.m.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)