Kage med rabarber og hvid chokolade
Ingredienser:
100g smør
2 æg
100g sukker
100g mel
4 rabarberstænger.
Start med at gøre rabarberne rene.
Smelt roligt smørret i en gryden, hæld chokoladeknapperne i, og rør det sammen
Pisk æg, sukker og vanilie hvid og skummende.
Hæld chokolademassen i sukkermassen og pisk det godt sammen.
Tilsidst vendes melet i.
Kom dejen i en form, her er brugt en rund silikoneform. Kom de rengjorte rabarber jævnt fordelt i dejen.
Bages i en forvarmet ovn 180 grader i 35-40 min.
Ingredienser:
100g smør
2 æg
100g sukker
100g mel
4 rabarberstænger.
Start med at gøre rabarberne rene.
Smelt roligt smørret i en gryden, hæld chokoladeknapperne i, og rør det sammen
Pisk æg, sukker og vanilie hvid og skummende.
Hæld chokolademassen i sukkermassen og pisk det godt sammen.
Tilsidst vendes melet i.
Kom dejen i en form, her er brugt en rund silikoneform. Kom de rengjorte rabarber jævnt fordelt i dejen.
Bages i en forvarmet ovn 180 grader i 35-40 min.