Gold Brownie

Gold Brownie

Ingredienser

155 gr Callebaut Gold

155gr smør

3 æggeblommer

60 gr sukker (1)

1 vaniliestang

3 æggehvider

30 gr sukker (2)

40 gr mandelmel

1 tsk. bagepulver

50 gr pistacienødder

1 tsk. honning

50g fløde

50g smør

10g glukose

85 gr Callebaut Gold

Smør smeltes langsomt, tilsæt Callebaut Gold, rør det sammen.

Æggeblommer, vaniliekorn og sukker (1) piskes skummende, piskes sammen med smør/chokoladeblandingen

Mel og bagepulver sigtes i blandingen.

Æggehvider og sukker (2) piskes til marengs og vendes i dejen.

Kommes i en springform og bages 24 min ved 180grader,

Smelt honning på en pande, kom pistaciekerner på og rist dem. Hæles på et stykke bagepair og hakkes groft, når de er kølet af.

Gold ganache:

Fløde, smør og glukose varmes op til næsten kogepunktet, hældes langsom over Chokolade, rør rundt til alt chokoladen er smeltet,

Når kagen er kold, hældes Ganachen over, og der pyntes med de ristede pistacienødder.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)