Rabarber mazariner
Her får du opskriften på de skønneste rabarber mazariner. Jeg fik 14 stk. af denne portion.
Ingredienser:
150 gram smør
2 spsk. flormelis
150 gram hvedemel
Bland flormelis og mel, skær smør i små stykker og kom dem i melet og saml det hurtig til en ensartet masse.
Dæk skålen med folie og stil den i køleskabet.
Imens kan du tilberede fyldet.
100 gram blødt smør
50 gram rørsukker
1 æg
3 dl. mandelmel
4 rabarber
14 stk. linseforme eller muffinsforme
Det bløde smør og rørsukker piskes luftigt, pisk ægget i.
Tilsæt mandelmel, rør det forsigtigt i, og fyldet er klar.
Tag nu dejen ud af køleskabet, rul den ud til ca 2 mm tykkelse, stik dejen ud med en linseform, kom dejen i linseformen.
Nu skal fyldet i formene, brug en spiseske og fordel det jævnt i alle formene.
Kom nu de rengjorte rabarber i.
Bag mazarinerne i ca 25 min. ved 175 grader.
God appetit
Her får du opskriften på de skønneste rabarber mazariner. Jeg fik 14 stk. af denne portion.
Ingredienser:
150 gram smør
2 spsk. flormelis
150 gram hvedemel
Bland flormelis og mel, skær smør i små stykker og kom dem i melet og saml det hurtig til en ensartet masse.
Dæk skålen med folie og stil den i køleskabet.
Imens kan du tilberede fyldet.
100 gram blødt smør
50 gram rørsukker
1 æg
3 dl. mandelmel
4 rabarber
14 stk. linseforme eller muffinsforme
Det bløde smør og rørsukker piskes luftigt, pisk ægget i.
Tilsæt mandelmel, rør det forsigtigt i, og fyldet er klar.
Tag nu dejen ud af køleskabet, rul den ud til ca 2 mm tykkelse, stik dejen ud med en linseform, kom dejen i linseformen.
Nu skal fyldet i formene, brug en spiseske og fordel det jævnt i alle formene.
Kom nu de rengjorte rabarber i.
Bag mazarinerne i ca 25 min. ved 175 grader.
God appetit