Dumle flødekaramel

Ingredienser:

250 gr sukker

250 gr glukosepulver                                                                                   

2,5 dl. piskefløde

500 gr flødechokolade

slikkepinde

Bland sukker, glukose og piskefløde i en gryde. Kog det hurtigt op på dit komfur, når det koger sætter du blusset ned til det laveste dit komfur kan.

Her skal gryden bare stå og passe sig selv, du skal kun rører lidt i det. Jeg rører kun lidt rundt, når jeg lige kommer forbi komfuret. Det skal koge til 122 grader, og det kan godt tage 1 - 1,5 time.

Når du har nået den temperatur, hælder du karamelmassen i en form med bagepapir. Min form er ca 35 x 25 cm.

Lad formen stå på køkkenbordet og størkne til dagen efter.

Nu skærer du karamelmassen ud i passende størrelser, sætter en slikkepind i.

Chokoladen tempereres efter denne metode 

https://www.det-sode-liv.dk/opskrifter/chokolade-temperering.html

Dyp slikkepindende i chokoladen, kom evt. først chokoladen i et glas.

Læg Dumlerne på et stk. bagepapir og lad chokoladen størkne.

Der er rigeligt chokolade, kog evt. dobbelt portion karamel. Eller brug resten af chokoladen til næste portion.

Filter
Shop efter
Nu filtreres efter
  1. Pris 0,00 DKK - 10,00 DKK Fjern denne vare
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Ingredienser:

250 gr sukker

250 gr glukosepulver                                                                                   

2,5 dl. piskefløde

500 gr flødechokolade

slikkepinde

Bland sukker, glukose og piskefløde i en gryde. Kog det hurtigt op på dit komfur, når det koger sætter du blusset ned til det laveste dit komfur kan.

Her skal gryden bare stå og passe sig selv, du skal kun rører lidt i det. Jeg rører kun lidt rundt, når jeg lige kommer forbi komfuret. Det skal koge til 122 grader, og det kan godt tage 1 - 1,5 time.

Når du har nået den temperatur, hælder du karamelmassen i en form med bagepapir. Min form er ca 35 x 25 cm.

Lad formen stå på køkkenbordet og størkne til dagen efter.

Nu skærer du karamelmassen ud i passende størrelser, sætter en slikkepind i.

Chokoladen tempereres efter denne metode 

https://www.det-sode-liv.dk/opskrifter/chokolade-temperering.html

Dyp slikkepindende i chokoladen, kom evt. først chokoladen i et glas.

Læg Dumlerne på et stk. bagepapir og lad chokoladen størkne.

Der er rigeligt chokolade, kog evt. dobbelt portion karamel. Eller brug resten af chokoladen til næste portion.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534