Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Flødekaramel med appelsin og kanel

oprettet d. under Karameller

Ingredienser:

  • 200 g rørsukker
  • 300 g glukosepulver   
  • 5 dl piskefløde
  • 1 tsk. kanel
  • 3 ml appelsinolie
     
  • Karamelpapir

 

Fremgangsmåde:

  1. Rørsukker og glukosepulver røres sammen i en gryde, piskefløden tilsættes og det hele røres godt sammen.
  2. Det hele koges nu langsomt, på komfurets mindste blus indtil 125 grader. Kanelpulver og appelsinolie tilsætttes, der røres godt rundt så smagsstofferne bliver jævnt fordelt i karamelmassen.
  3. Massen hældes i et fad med bagepapir, og hviler til dagen efter i stuetemperatur.
  4. Nu skæres karamellen i firkanter og pakkes ind i karamelpapir.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot