
Marcipan
Ingredienser:
100 gr. rørsukker
1,25 dl. vand.
Kog vand og rørsukker til det har en temp. på 110 grader. Lad det stå og køle lidt.
Kom imellemtiden mandlerne i en blender, blend dem fint. Hæld sukkermasen i blenderen, samtid med at du blender. Pas på at marcipanen ikke bliver for tynd, hold gerne lidt af sukkermassen tilbage. Du kan altid hælde mere i, hvis marcipanen er for tør.
Du bestemmer selv hvor grov eller fin du vil have marcipanen.
Rul marcipanen ind i film, læg det i køleskabet til det skal bruges.
Ingredienser:
100 gr. rørsukker
1,25 dl. vand.
Kog vand og rørsukker til det har en temp. på 110 grader. Lad det stå og køle lidt.
Kom imellemtiden mandlerne i en blender, blend dem fint. Hæld sukkermasen i blenderen, samtid med at du blender. Pas på at marcipanen ikke bliver for tynd, hold gerne lidt af sukkermassen tilbage. Du kan altid hælde mere i, hvis marcipanen er for tør.
Du bestemmer selv hvor grov eller fin du vil have marcipanen.
Rul marcipanen ind i film, læg det i køleskabet til det skal bruges.