Fri fragt over 500 kr. Det gælder dog ikke druesukker og glukose.

Marcipan påskekyllinger

Opskrift

Marcipan køb det færdigt eller lav det selv, sådan her:

225 gr mandler                                                                                                                                                                                                          

100 gr. rørsukker  

1,25 dl. vand.

Kog vand og rørsukker til det har en temp. på 110 grader. Lad det stå og køle lidt.

Kom imellemtiden mandlerne i  en blender, blend dem fint. Hæld sukkermasen i blenderen, samtid med at du blender. Pas på at marcipanen  ikke bliver for tynd, hold gerne lidt af sukkermassen tilbage. Du kan altid hælde mere i, hvis marcipanen er for tør.

Du bestemmer selv hvor grov eller fin du vil have marcipanen.

Rul marcipanen ind i film, læg det i køleskabet til det skal bruges.

Chokolade:

500g Callebaut hvid chokolade

25 stk. Callebaut orangechokolade knapper

Den hvide chokolade tempereres som du plejer

Tilsæt ca. 15 stk. orange chokolade, det giver chokoladen en fin lysegul farve.

Vej marcipanen af i 12 grams stk. og rul dem i vores populære æggerulle

Dyp nu æggene i den temp. chokolade.

Sæt dem på bagepapir.

Tag de orange knapper, del dem i 4 og brug 1/4 til næb. Det skal gøres mens chokolade stadig er fugtig.

Sæt også 2 sukkerperler på samtidig. 

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)