
Chokoladeskal med salt karamel
Du skal bruge:
Salt karamel:
5 dl. piskefløde
2,5dl rørsukker
1 ksp salt ( her er brugt Sikani Salt)
Bland piskefløde, rørsukker, glukose, vanilie og salt i en gryde.
Kogt til 116 grader. Lad det stå i gryden til det er ca. 90 grader, hæld derefter over i en sprøjtepose. Lade gerne karamellen ligge til dagen efter i et køligt rum.
Klip et hul i sprøjtepose, og sprøjt karamelmassen i chokoladeskallerne. Drys evt. et par saltflager på.
Du skal bruge:
Salt karamel:
5 dl. piskefløde
2,5dl rørsukker
1 ksp salt ( her er brugt Sikani Salt)
Bland piskefløde, rørsukker, glukose, vanilie og salt i en gryde.
Kogt til 116 grader. Lad det stå i gryden til det er ca. 90 grader, hæld derefter over i en sprøjtepose. Lade gerne karamellen ligge til dagen efter i et køligt rum.
Klip et hul i sprøjtepose, og sprøjt karamelmassen i chokoladeskallerne. Drys evt. et par saltflager på.