Påskehjerte

Chokoladehjerte med 2 slags fyld (jordbær gele og lakridsganache)

Ingredienser

Jordbær gele:

1,5 dl ren jordbærsaft

25g sukker

25g glukosepulver

1 spsk. kogende vand

1,5 tsk gelatine

Jordbærsaften koges op med de 2 slags sukker

Gelatine opløses i det kogende vand, blandingen hældes i det kogende saft. der røres rundt. Skal køles ned enten i en sprøjtepose eller en flaske med tylle.

Lakridsganache:

250gr hvid chokolade

1 dl. piskefløde

1 dl. lakridssirup sød eller salt.

Smelt chokoladen i en skål og vandbad.

Piskefløde og sirup varmes i en gryde til knap kogepunktet.

Denne masse hæles i den smeltede chokolade af 3 omgange. Hæld først 1/3 i, i midten af chokoladen, rør rundt til det er homogent. Fortsæt 2 gange mere, til ganachen får en flot blank overflade.

Kom den færdige masse i en sprøjtepose, som lægges i køleskabet natten over.

500 gr hvid chokolade evt. med gul farve

Temperer chokoladen, hæld det i dine i forvejen pudsede forme, hæld det overskydende chokolade ud igen.

Lad det størkne.

Sprøjt jordbærgeléen i, lad det trække en overflade.

Derefter sprøjter du lakridsganachen i, lad også det trække en overflade.

Til sidst lukker du med hvid chokolade.

Pynt evt øjne og næb med chokoladefarve.

Filter
Shop efter
Nu filtreres efter
  1. Pris 30,00 DKK - 40,00 DKK Fjern denne vare

Chokoladehjerte med 2 slags fyld (jordbær gele og lakridsganache)

Ingredienser

Jordbær gele:

1,5 dl ren jordbærsaft

25g sukker

25g glukosepulver

1 spsk. kogende vand

1,5 tsk gelatine

Jordbærsaften koges op med de 2 slags sukker

Gelatine opløses i det kogende vand, blandingen hældes i det kogende saft. der røres rundt. Skal køles ned enten i en sprøjtepose eller en flaske med tylle.

Lakridsganache:

250gr hvid chokolade

1 dl. piskefløde

1 dl. lakridssirup sød eller salt.

Smelt chokoladen i en skål og vandbad.

Piskefløde og sirup varmes i en gryde til knap kogepunktet.

Denne masse hæles i den smeltede chokolade af 3 omgange. Hæld først 1/3 i, i midten af chokoladen, rør rundt til det er homogent. Fortsæt 2 gange mere, til ganachen får en flot blank overflade.

Kom den færdige masse i en sprøjtepose, som lægges i køleskabet natten over.

500 gr hvid chokolade evt. med gul farve

Temperer chokoladen, hæld det i dine i forvejen pudsede forme, hæld det overskydende chokolade ud igen.

Lad det størkne.

Sprøjt jordbærgeléen i, lad det trække en overflade.

Derefter sprøjter du lakridsganachen i, lad også det trække en overflade.

Til sidst lukker du med hvid chokolade.

Pynt evt øjne og næb med chokoladefarve.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534