Påskekylling

Påskekylling med orangeganach

Form CW 1921

Ingredienser:

2,5 dl. piskefløde

80gr glukosepulver

660g Callebaut orangechokolade

Chokoladeknapperne smeltes over vandbad.

Piskefløde og glukosepulver varmes op til knap kogepunktet.

Hæld 1/3 af flødeblandingen i den smeltede chokolde i midten af skålen, Rør rundt til en homogen masse. Fortsæt med resten af flødemassen.

Kom ganachen i en sprøjtepose, og i køleskabet mindst natten over.

Tag posen ud i god tid, så massen kan nå at blive blød.

Filter
Shop efter
Filtrer efter
Pris
  1. 0,00 kr - 100,00 kr
  2. 100,00 kr and above

Påskekylling med orangeganach

Form CW 1921

Ingredienser:

2,5 dl. piskefløde

80gr glukosepulver

660g Callebaut orangechokolade

Chokoladeknapperne smeltes over vandbad.

Piskefløde og glukosepulver varmes op til knap kogepunktet.

Hæld 1/3 af flødeblandingen i den smeltede chokolde i midten af skålen, Rør rundt til en homogen masse. Fortsæt med resten af flødemassen.

Kom ganachen i en sprøjtepose, og i køleskabet mindst natten over.

Tag posen ud i god tid, så massen kan nå at blive blød.

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534