Påskekylling
Påskekylling med orangeganach
Ingredienser:
2,5 dl. piskefløde
660g Callebaut orangechokolade
Chokoladeknapperne smeltes over vandbad.
Piskefløde og glukosepulver varmes op til knap kogepunktet.
Hæld 1/3 af flødeblandingen i den smeltede chokolde i midten af skålen, Rør rundt til en homogen masse. Fortsæt med resten af flødemassen.
Kom ganachen i en sprøjtepose, og i køleskabet mindst natten over.
Tag posen ud i god tid, så massen kan nå at blive blød.
Påskekylling med orangeganach
Ingredienser:
2,5 dl. piskefløde
660g Callebaut orangechokolade
Chokoladeknapperne smeltes over vandbad.
Piskefløde og glukosepulver varmes op til knap kogepunktet.
Hæld 1/3 af flødeblandingen i den smeltede chokolde i midten af skålen, Rør rundt til en homogen masse. Fortsæt med resten af flødemassen.
Kom ganachen i en sprøjtepose, og i køleskabet mindst natten over.
Tag posen ud i god tid, så massen kan nå at blive blød.