Fri fragt over 500 kr. Det gælder dog ikke druesukker og glukose.

Cookies med nødder, marcipan og chokolade

Ingredienser

80gr sukker                                          

120gr smør (stuetemperatur)

1 dl. blommesirup

1 æg

150g hvedemel

1/2 tsk. bagepulver.

75g pistacienødder

200g marcipan

100gr Callebaut mørk chokolade

Sukker, smør og blommesirup piskes cremet.

Mel og bagepulver tilsættes og rører forsigtig i

Pistacienødder og mandler hakkes

Marcipan rives på groft.

Nødder, chokolad og marcipan tilsættes dejen og der røres igen forsigtigt rundt.

Dejen sættes med 2 skeer på en bageplade, der kan være ca. 12 på en plade.

Bages ved 180grader ca 16 min. Men hold øje med dem, da ikke alle bageovne bager ens.

God appetit.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)