Vafler med chokoladestykker (kan udelades)
Ingredienser:
150gr mel
150gr mandelmel
lidt salt
1 tsk. bagepulver
5 dl. mælk
4 æg.
0,6 dl olie eller smeltet smør
100 gr god Callebaut chokoladeknapper. Hakket i mindre stykker.
Bland alle de tørre dele i en skal. Hæld mælken i og pisk det sammen til en ensartet masse. Pisk derefter 1 æg i ad gangen, så kommes olien eller det smeltede smør i.
Tilsæt tilsættes det hakkede chokolade.
Bages i et vaffeljern og nydes med en god hjemmelavet vanilieis, og lidt drys af den hakkede chokolade.
Ingredienser:
150gr mel
150gr mandelmel
lidt salt
1 tsk. bagepulver
5 dl. mælk
4 æg.
0,6 dl olie eller smeltet smør
100 gr god Callebaut chokoladeknapper. Hakket i mindre stykker.
Bland alle de tørre dele i en skal. Hæld mælken i og pisk det sammen til en ensartet masse. Pisk derefter 1 æg i ad gangen, så kommes olien eller det smeltede smør i.
Tilsæt tilsættes det hakkede chokolade.
Bages i et vaffeljern og nydes med en god hjemmelavet vanilieis, og lidt drys af den hakkede chokolade.