Hjemmelavet is
Ingredienser:
5 æggeblommer
5 store spsk. rørsukker
1 vaniliestang
5 dl. piskefløde
Pisk æg, sukker og vaniliekorn hvidt og skummende.
Pisk fløden i en anden skål, hæld æggesnapsen i flødeskummet og pisk det godt sammen.
Hæld massen i ismaskinen og kør til den er færdig. Eller kom massen i en form og stil den i fryseren. Her skal du så røre rundt et par gange under indfrysningen for at undgå den bundfælder.
Husk det er istid hele året.
Ingredienser:
5 æggeblommer
5 store spsk. rørsukker
1 vaniliestang
5 dl. piskefløde
Pisk æg, sukker og vaniliekorn hvidt og skummende.
Pisk fløden i en anden skål, hæld æggesnapsen i flødeskummet og pisk det godt sammen.
Hæld massen i ismaskinen og kør til den er færdig. Eller kom massen i en form og stil den i fryseren. Her skal du så røre rundt et par gange under indfrysningen for at undgå den bundfælder.
Husk det er istid hele året.