Chokolade og vanilieis.

Ingredienser til chokoladeisen:

8 æggeblommer

200g rørsukker

1/2 l sødmælk

1/2 l piskefløde

200g Callebaut 57 % chokolade

Varm mælk og fløde op til kogepunktet, kom chokoladeknapperne i, rør rundt til en ens artet masse.

Imens piskes æggeblommer og sukker hvidt og skummende.

Chokolademassen kommes i æggesnapsen og det piskes godt sammen.

Hæld massen i ismaskinen og kør. Når isen er klar, kommes den i nogle flotte glas, ca det halve af glasset. (Bruge evt. en sprøjtepose). Glassene sættes nu i fryseren.

Ingredienser til  vanilieis

5 æggeblommer

5 store spsk. rørsukker

1 vaniliestang

5 dl. piskefløde

Pisk æg, sukker og vaniliekorn hvidt og skummende. Pisk fløden i en anden skål, hæld æggesnapsen i flødeskummet og pisk det godt sammen. Hæld massen i ismaskinen og kør til den er færdig. Tag nu glassene ud af fryseren og hæld så vanilieisen over chokoladeisen, brug evt. en sprøjtepose og afslut med et flot mønster.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)