Chokolade og vanilieis.
Ingredienser til chokoladeisen:
8 æggeblommer
200g rørsukker
1/2 l sødmælk
1/2 l piskefløde
200g Callebaut 57 % chokolade
Varm mælk og fløde op til kogepunktet, kom chokoladeknapperne i, rør rundt til en ens artet masse.
Imens piskes æggeblommer og sukker hvidt og skummende.
Chokolademassen kommes i æggesnapsen og det piskes godt sammen.
Hæld massen i ismaskinen og kør. Når isen er klar, kommes den i nogle flotte glas, ca det halve af glasset. (Bruge evt. en sprøjtepose). Glassene sættes nu i fryseren.
Ingredienser til vanilieis
5 æggeblommer
5 store spsk. rørsukker
1 vaniliestang
5 dl. piskefløde
Pisk æg, sukker og vaniliekorn hvidt og skummende. Pisk fløden i en anden skål, hæld æggesnapsen i flødeskummet og pisk det godt sammen. Hæld massen i ismaskinen og kør til den er færdig. Tag nu glassene ud af fryseren og hæld så vanilieisen over chokoladeisen, brug evt. en sprøjtepose og afslut med et flot mønster.
-
Callebaut mørk chokolade 70%
Price From:Pris: 199,00 kr
Special Price 137,00 kr