Hjemmelavet is med solbær/lakrids ganache.
Ingredienser: Ca 8 portioner.
Hjemmelavet vanilieis, find opskriften her.
Solbærrganache:
1 dl. piskefløde
lidt citronsaft
Lakridsganache:
1 dl. piskefløde
Lav først vanilieisen, og fylde den på patentglas. Kan laves i god tid.
Derefter laver du solbærganachen:
Smelt chokolade knapperne over vandbad
Varm solbærsiruppen op piskefløden til knap kogepunktet. Tilsæt lidt citronsaft
Hæld denne blanding og de smeltede knapper, og rør rundt til at glat masse.
Kom massen i en sprøjtepose, køl den af i køleskabet i et par timer. Sprøjt derefter massen over isen i patentglassene. Stil tilbage til fryseren.
Lakridsganache
Laves på samme måde som solbærganachen.
Pynt evt. med chokolade, friske solbær eller spiselige blomster.
Ingredienser: Ca 8 portioner.
Hjemmelavet vanilieis, find opskriften her.
Solbærrganache:
1 dl. piskefløde
lidt citronsaft
Lakridsganache:
1 dl. piskefløde
Lav først vanilieisen, og fylde den på patentglas. Kan laves i god tid.
Derefter laver du solbærganachen:
Smelt chokolade knapperne over vandbad
Varm solbærsiruppen op piskefløden til knap kogepunktet. Tilsæt lidt citronsaft
Hæld denne blanding og de smeltede knapper, og rør rundt til at glat masse.
Kom massen i en sprøjtepose, køl den af i køleskabet i et par timer. Sprøjt derefter massen over isen i patentglassene. Stil tilbage til fryseren.
Lakridsganache
Laves på samme måde som solbærganachen.
Pynt evt. med chokolade, friske solbær eller spiselige blomster.