Hjemmelavet is med solbær/lakrids ganache.

Ingredienser: Ca 8 portioner.

Hjemmelavet vanilieis, find opskriften her.

 

Solbærrganache:

 

 

200g hvid Callebaut chokolade

1 dl. piskefløde

1 dl. solbærsirup

lidt citronsaft

 

Lakridsganache:

200g hvid Callebaut chokolade

1 dl. piskefløde

1 dl. lakridssirup

 

 Patentglas

 

Lav først vanilieisen, og fylde den på patentglas. Kan laves i god tid.

 

Derefter laver du solbærganachen:

Smelt chokolade knapperne over vandbad

Varm solbærsiruppen op piskefløden til knap kogepunktet. Tilsæt lidt citronsaft

Hæld denne blanding og de smeltede knapper, og rør rundt til at glat masse.

Kom massen i en sprøjtepose, køl den af i køleskabet i et par timer. Sprøjt derefter massen over isen i patentglassene. Stil tilbage til fryseren.

 

Lakridsganache

 Laves på samme måde som solbærganachen.

 

Pynt evt. med chokolade, friske solbær eller spiselige blomster.

 

Filter
Shop efter
Nu filtreres efter
  1. Pris 0,00 DKK - 100,00 DKK Fjern denne vare

Ingredienser: Ca 8 portioner.

Hjemmelavet vanilieis, find opskriften her.

 

Solbærrganache:

 

 

200g hvid Callebaut chokolade

1 dl. piskefløde

1 dl. solbærsirup

lidt citronsaft

 

Lakridsganache:

200g hvid Callebaut chokolade

1 dl. piskefløde

1 dl. lakridssirup

 

 Patentglas

 

Lav først vanilieisen, og fylde den på patentglas. Kan laves i god tid.

 

Derefter laver du solbærganachen:

Smelt chokolade knapperne over vandbad

Varm solbærsiruppen op piskefløden til knap kogepunktet. Tilsæt lidt citronsaft

Hæld denne blanding og de smeltede knapper, og rør rundt til at glat masse.

Kom massen i en sprøjtepose, køl den af i køleskabet i et par timer. Sprøjt derefter massen over isen i patentglassene. Stil tilbage til fryseren.

 

Lakridsganache

 Laves på samme måde som solbærganachen.

 

Pynt evt. med chokolade, friske solbær eller spiselige blomster.

 

Det Søde Liv v/Susanne Madsen • Sømarksvej 30 • Ollerup • 5762 V. Skerninge • Tlf. 2113 9703 • CVR. 10777534