Mynteis med chokoladestykker

Opskrift:

4 ægggeblommer

80g rørsukker

250 ml. sødmælk

150 ml piskefløde

1 vaniliestang.

0,75 ml pebermynteolie

50g mørk chokolade

Isforme

 

Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, sammen med vaniliekornene.

Varm mælk og fløde op til knap kogepunktet.

Hæld lidt af det varme mælk/fløde i æggesnapsen og pisk godt.

hæld massen i gryden igen og pisk godt, varm op til 83 grader.

Køl ned i køleskabet, når det er koldt tilsættes pebermynteolie og hakket chokolade.

Har du en ismaskine, så brug den. Når massen er halvfrosset, kommes den i isforme og så i fryseren.

Du kan også godt komme den kolde masse i isforme med det samme og så i fruseren.

 

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)